Zuivelhoeve breidt assortiment uit met pap en fruit

06-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

Zuivelhoeve heeft haar assortiment uitgebreid met Zuivelhoeve Pap en Fruit. De pap is verkrijgbaar in ongezoete of eiwit- en energierijke varianten.

 

Het fruit en pap-assortiment van Zuivelhoeve bestond tot nu toe uit drie gezoete pappen en twee varianten van fruit op sap. Daar zijn nu vijf papsoorten bijgekomen, namelijk: griesmeel, rijstebloem, volkoren, havermout en custard. Deze zijn verkrijgbaar in de varianten ‘ongezoet’ of ‘energie- en eiwit verrijkt’. Het assortiment fruit is uitgebreid met pruimen, stoofappeltjes en tutti frutti.
 

Voedingswaarde

Projectmanager Berthe Wessels zegt dat verrijkte producten erg in opkomst zijn, vooral in ziekenhuizen. “Maar verrijkte pappen zijn niet altijd even lekker. Onze pappen hebben een goede voedingswaarde en een goede smaak.”

 

Verwaren in magnetron

De ongezoete pappen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 150 gram en 250 gram. De verrijkte pappen zijn verpakt per 150 gram. “De pappen zijn gemakkelijk te verwarmen in de magnetron”, vertelt Wessels. “Mensen hoeven alleen even een gaatje te prikken in de seal.”

 

Bron: Food Hospitality