Zakendoen in Thailand: Grote mogelijkheden in de voedselindustrie

19-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

 
Met name in de voedselindustrie in Thailand zijn grote mogelijkheden voor buitenlandse bedrijven. In Thailand word de bevolking steeds jonger en is er steeds meer vraag naar ‘ready-to-eat’ producten. Met een grote afzetmarkt, zijn de mogelijkheden eindeloos.
 
Het Erasmus Consultancy Project (ECP) is een project van de studievereniging STAR, van de Rotterdam School of Management (RSM), faculteit van de Erasmus Universiteit. Het doel van dit project is om op maat gemaakt onderzoek uit te voeren voor Nederlandse bedrijven en non-profitorganisaties die geïnteresseerd zijn in investeringsmogelijkheden in Thailand. De afgelopen 25 jaar heeft ECP verschillende bedrijven geholpen met succesvol onderzoek naar verschillende opkomende markten in de hele wereld. ECP bestaat uit een groep van 24 gemotiveerde en zorgvuldig geselecteerde masterstudenten. Zij kunnen met deze achtergrond kwalitatief hoogstaand onderzoek verzorgen op zowel praktisch als academisch niveau. Door een hoge prijs-kwaliteit verhouding, toegang tot unieke informatie, objectiviteit en waardevolle academische begeleiding, onderscheidt deze groep zich en kan van waarde zijn voor uw bedrijf.
 
Bent u geïnteresseerd in het project of wilt u meer informatie. Neem contact op met Caroline Massart via ecp.cm@rsmstar.nl of bel naar +31(0)104082485 en we komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.
 
Op de website vind u meer specifieke informatie over het project: www.ecpresearch.nl