Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk: inloopspreekdag 8 maart

17-02-2016 \\ Overig nieuws

8 maart – Nijmegen Novio Tech Campus

Is uw bedrijf klaar om de volgende stap te zetten en te internationaliseren? Wilt u meer weten over uw kansen op de Britse markt en hoe u deze markt het beste kunt betreden? Kom dan naar de Spreekdag Verenigd Koninkrijk op dinsdag 8 maart a.s.! U wordt gratis geadviseerd tijdens een 1-op-1 gesprek met experts uit het VK die speciaal voor u naar Nijmegen afreizen.

Experts van het Netherlands Business Support Office te Manchester en de Nederlandse Ambassade te Londen zullen u samen met OostNV te woord staan en u van relevante informatie voorzien die u helpen bij het verkennen van uw mogelijkheden op de Britse markt. Of u nu wilt sparren over uw business case, behoefte hebt aan specifieke markt informatie of bijvoorbeeld op zoek naar een distributie of innovatie partner, voor deze en andere zaken kunt u persoonlijk terecht tijdens de spreekdag.

Voor wie?

Alle ondernemers die zich willen oriënteren op de Britse markt, de eerste stappen willen zetten, of reeds actief zijn maar hun marktpositie willen versterken. Deze spreekdag is met name interessant voor ondernemers die een link hebben met de sectoren Life Sciences & Health, HTSM, Digital/IT, Agri & Food  en Infrastructuur. Voor deze sectoren worden regelmatig activiteiten in Nederland en in het VK georganiseerd die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste contacten. Ondernemers uit andere sectoren zijn uiteraard ook van harte welkom om zich aan te melden.

Hoe werkt het?

Tijdens een gesprek van circa 20 minuten kunt u uw case voorleggen en meer te weten komen over uw kansen in het Verenigd Koninkrijk. Bij uw aanmelding kunt u een voorkeursdagdeel aangeven waarin uw gesprek gepland kan worden. De gesprekken vinden plaats tussen 10.00 en 18.00 uur.  Wenst u naar aanleiding van uw gesprek verdere stappen te ondernemen, dan wordt u hier middels een individueel vervolgtraject* met Oost NV, NBSO en Ambassade vervolgens verder bij ondersteund.

Deelnemen?

Aan het gesprek zijn geen kosten verbonden. Ook de follow-up dienstverlening* van het ambassade netwerk en OostNV zijn in principe kosteloos (m.u.v. de zakenpartnerscan).

Aanmeldingen worden verwerkt op een ‘first come first serve’ base.  Vanwege beperkte capaciteit kan slechts een aantal gesprekken worden ingepland. Voorkom teleurstelling en meld u snel aan via de volgende link: http://bit.ly/SpreekdagVK

Let op: Uw aanmelding is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen. In deze bevestiging voorzien wij u van een dagdeel waarin uw gesprek plaats vindt, alsmede een route beschrijving en laatste details. U ontvangt deze bevestiging uiterlijk 3 maart van ons.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de spreekdag kunt u contact opnemen met;

Oost NV, Friso Hennings Backer; +31 6 42475007  I  friso.henningsbacker@oostnv.nl

NBSO Manchester, Roxana de Raad; +44 (0)161 8346033  I  info@nbso-manchester.co.uk

 

Voor meer informatie over het Verenigd Koninkrijk kunt u ook een kijkje nemen op www.hollanduktrade.nl en www.rvo.nl/verenigdkoninkrijk