Workshop Social media voor bio-boerderij: Let’s talk bio! op BioVak

17-01-2014 \\ Innofood nieuws

Boeren met publieksactiviteiten maken slim gebruik van social media

Op donderdag 24 januari om 14.30 uur in de Meerhal zaal 2 op de BioVak in de IJsselhallen in Zwolle houdt het Netwerk Biologische InfoCentra de workshop Social media: Let’s talk bio! Social media zijn een nieuwe manier om mensen te bereiken. Biologisch is hip en ‘in’ op twitter en facebook. Kan jij ook met weinig financiële middelen effectief communiceren via social media en het web? Social media, interactieve website(s), blogs, games, video, webcam als schoolbord. Hoe doe ik dat als kleine ondernemer? Wat past bij mij? Jan van den Broek, ’t Schop, heeft naast een ruime boerderijwinkel ook belevenissen en culinaire activiteiten te bieden op de prachtig gelegen familieboerderij ’t Schop. Leer van zijn tips om het biologische verhaal vertellen via het web en laat je ‘volgen’.

De workshop wordt begeleid door Geertje Schlaman, Netwerk Biologische InfoCentra: @letstalkbio. Ondernemers zijn harte welkom bij de workshops in de streektent.

BioVak 2014 is geopend woensdag 22 januari van 14:00 uur tot 22:00 uur en donderdag 23 januari van 10:30 uur tot 20:00 uur. Nadere informatie over de activiteiten op en rondom het Streekplein op BioVak 2014 op www.vaneigenerf.nl.

Het streekplein is een samenwerking van SPN, Van Eigen Erf en het Netwerk Biologische InfoCentra en Land & Co. Het Streekplein is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, Praktijknetwerk Boergondisch, culinaire activiteiten op de biologische boerderij, het Praktijknetwerk Boer-op-streek-markt en Lekker Lokaal en het Praktijknetwerk een Landschap van Smaken.

Bron: Biojournaal