Wie is geknipt uitgeroepen te worden tot Versmarketeer van 2013?

05-02-2013 \\ Innofood nieuws

Nu of nooit!
 
Wie is geknipt uitgeroepen te worden tot Versmarketeer van 2013?
 
Tot 1 maart is er kans hem of haar te nomineren. De organisatie is geïnteresseerd in de mens achter de marketeer. Wat drijft hem of haar? Daarnaast wordt gezocht naar de professional die in de uitdagende wereld van versmarketing het goede voorbeeld geeft. Wie loopt voorop met een werkelijk innovatief idee? Of wie verbindt juist bestaande concepten op zo’n creatieve wijze dat er iets totaal nieuws ontstaat? Nomineer nu het nog kan! Op 28 mei aanstaande wordt de Versmarketeer van 2013 bekend gemaakt op het Versevent in Ede, het hart van de Food Valley. De locatie is extra gepast nu op 24 januari werd besloten het Wold Food Center in Ede zal worden gebouwd, het prestigieuze kennis- en belevingscentrum rond de thema’s voeding, duurzaamheid en gezondheid, niet toevallig óók de ijkpunten van de Versmarketeer van het Jaar.
 
Versmarketing is divers en uitdagend. In vis, vlees, zuivel, AGF, sierteelt en bakkerij, overal zijn ambitieuze en onderscheidende versmarketeers bezig met hun missie. Met hun acties spelen zij in op de fascinerende tijd waarin we leven, met veranderende markten, transparanter wordende productie en afzet en een consument die beter en breder is geïnformeerd dan ooit. Al deze factoren maken van versmarketing een boeiend en dynamisch vak. Daarnaast spelen in de versmarketing altijd extra factoren een rol. Want vers blijft niet onbeperkt vers.
 
Verse blogs!
De site Versmarketeer.nl ontwikkelt zich met het Versevent in aantocht tot een ontmoetingsplek voor versmarketeers. Wekelijks bloggen oud-winnaars, juryleden en genomineerden over de ontwikkelingen in hun vakgebied. Jan Gerard de Graaf, marketing manager bij Fishmasters en winnaar van de Versmarketeer Business-to-business Award 2012, bijt de spits af met een inspirerend verhaal met de uitdagende titel ‘Werken is voor mensen die niet kunnen vissen’. Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen, concludeert hij. Een waarheid als een koe.
 
Jury is compleet
Hoe spreek je als versmarketeer de jongere (online)generatie aan? Naast de bekendmaking van de reguliere Versmarketeer van het Jaar wordt dit thema op het Versevent 2013 uitgewerkt met de speciale publieksprijs Versmarketeer van de Toekomst.
In de jury die zijn licht over de genomineerden zal laten schijnen, zien we dit jaar vier nieuwe gezichten: Sjaak Hoogkamer (Marketing Tribune), Harm-Jan van Dijk (Landmarkt, Versmarketeer 2012), Leo van Sister (BrandFuel) en Huub Keulen (Rabobank Nederland). De jury wordt gecompleteerd door ‘oudgedienden’ Cindy van Kester (Unilever), Vincent Deenen (NIMA-FAM/Grodan), Hanno Spanninga (FoodResult), Jack Stroeken (Platform van Moeder Natuur), Marc Eijsackers (FloraHolland) en Gerrit Smit (Valio Ltd Finland & WUR).
 
Oproep
Op 28 mei wordt de Versmarketeer van 2013 bekend gemaakt tijdens het VersEvent in Ede, hart van de Food Valley. De organisatie nodigt iedereen uit zijn favoriete Versmarketeer van 2013 te nomineren! Ook zijn de nominaties voor de Versmarketeer van de Toekomst van harte welkom! Aanmelden kan tot 1 maart via de website www.versmarketeer.nl, waar ook extra informatie te vinden is.
 
We nodigen u van harte uit deze oproep via facebook en twitter te delen.
Partners van Versmarketeer 2013 zijn:
Rabobank Nederland, Gemeente Ede, NIMA, Marketing Tribune, SVO, PlusProject.
 
Versmarketeer is een initiatief van:
Delta Focus, Innovatie & Organisatieadviesbureau; Hillenraad Partners, strategie-adviesbureau; Mirakuleus, Merkbouwers in Vers; sense marketing & more, adviesbureau voor strategische marketing en communicatie.