Weekendtips: Streekmarkten in Oldenzaal, Enter en Oud-Avereest

18-07-2013 \\ Innofood nieuws

  

Zaterdag 20 juli 2013

Streekproductenmarkt Oldenzaal Palthetuin

 
OLDENZAAL – Ook in de zomer gaat evenementenbureau Fleeve door met het organiseren van de streekproductenmarkt in de Palthetuin in het centrum van Oldenzaal. Zaterdag 20 juli is alweer de vierde streekmarkt van het seizoen. De meeste deelnemers staan er iedere maand.
Nieuw tijdens de markt van 20 juli is het optreden van de Oldenzaalse Pia Rosens. Dit muzikale zangtalent (en tevens gitaar spelend) geeft tussen 12 en 16 uur de markt een gezellig muzikaal karakter. Tijhuis: “We organiseren een streekmarkt, producten uit de regio, en daarom vonden we het een leuk idee om ook regionale talenten een podium te bieden”.
 
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
  
 
 

Streekmarkt Enter

 
Na een succesvolle eerste editie, komen makers van streekproducten zaterdag opnieuw naar het Dorpsplein in Enter voor de tweede streekmarkt. Ook is er een proeverij georganiseerd. Daar staan gerechten klaar die zijn bereid met streekproducten.
 
Tijd: 8.00 – 14.00 uur

  

Zondag 21 juli 2013

Oogstmiddag met proeverij van streekproducten in Oud Avereest/Balkbrug

  
Zondagmiddag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur houdt Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem te oud Avereest/Balkbrug een gezellige oogstmiddag. Help mee oogsten en proef streekproducten.
Er is een kleine streekmarkt met kramen met biologische producten, honingproducten, heerlijk vers boerenroomijs. Kinderen kunnen hun eigen pannenkoekje bakken.
Daarnaast is er nog veel meer te doen en te zien.