Voordracht Nominaties Innofood Award 2019

21-07-2019 \\ Innofood nieuws, Overig nieuws

Op donderdag 17 oktober is het weer zover en wordt het Innofood Event 2019 georganiseerd! Tijdens het Innofood Event wordt de Innofood Award uitgereikt.

De Innofood Award is een waardering/pluim voor een bedrijf, organisatie of persoon voor de bijzondere performance binnen het jaarthema van Innofood. In het jaar 2019-2020 is het thema The Taste of Change.

Innofood lidbedrijven kunnen zichzelf aanmelden voor de Innofood Award, of ze kunnen worden voorgedragen. De jury beoordeelt de aanmeldingen en nomineert drie kandidaten.

Tijdens het Innofood Event houden de drie genomineerden ieder een pitch van ca. 5 minuten. De deelnemers aan het Innofood Event brengen hun stem uit en bepalen uiteindelijk wie de winnaar is van de Innofood Award.

De winnaar van de Innofood Award ontvangt:

# ‘eeuwige’ roem

# een volledig verzorgde publicatie op de site van Innofood

# een kunstwerk

Wij vragen je om tenminste één bedrijf (meer mag natuurlijk ook) voor te dragen dat in aanmerking komt voor de Innofood Award.

Wat moet je hiervoor doen:
– mail voor 1 september a.s. naar info@innofood.org
– naam van je bedrijf, je contactgegevens
– naam van het bedrijf dat je nomineert, beknopte argumentatie, op basis waarvan je denkt dat het bedrijf zich onderscheidt met het thema The Taste of Change.