Vooraankondiging themabijeenkomst Duurzaam Investeren bij de nieuwe locatie van Hutten in Heeten

22-04-2015 \\ Innofood nieuws

 

Op dinsdag 16 juni organiseert de vakgroep Operations voor alle Innofoodleden de themabijeenkomst Duurzaam Investeren. De bijeenkomst vindt plaats in het nieuwe bedrijfspand van Hutten in Heeten, de meest duurzame slachterij ter wereld. Een bedrijfspand zonder gasaansluiting waar de warmte komt van de koe.

Gastheer Vincent Hutten zal tijdens de bijeenkomst uiteenzetten hoe deze duurzame bouw past binnen de ondernemersstrategie het bedrijf gereed te maken voor de toekomst. Paul ten Have, adviseur bij de bouw, zal aangeven hoe dit in de praktijk is vertaald in de installaties en het bedrijfspand. Een bedrijfsrondleiding maakt vanzelfsprekend onderdeel uit van het programma. Klaas Jan van Calker zal in het tweede deel van de bijeenkomst uiteenzetten hoe Unilever wil realiseren dat in 2020 wereldwijd al haar producten duurzaam aangeleverd worden. Hij is in dit proces de spil binnen Unilever.

De bijeenkomst start om 14.30 uur. Het aantal deelnemers is beperkt. Belangstelling? U kunt zich nu al aanmelden voor de bijeenkomst op info@innofood.org