VMT Foodplein op Empack dient de complete Food- en Procesindustrie

06-02-2014 \\ Innofood nieuws

Samenwerking met vakblad VMT zet Foodplein stevig op de kaart
Als belangrijke aanvulling op het bekende aanbod van Empack krijgt de food- & procesindustrie dit jaar een eigen Foodplein; een speciaal ingerichte zone waar de verpakkingssector en de food- en procesindustrie elkaar gemakkelijk ontmoeten en face to face zaken kunnen doen. Met dank aan een intensieve samenwerking met VMT, hét vakblad voor professionals in de voedings-, genotmiddelen- en drankenindustrie in Nederland en België, staat het VMT Foodplein stevig op de kaart.
 
Empack groeit gestaag, de markt heeft vertrouwen in de toekomst en maakt dat kenbaar door deelname aan de grootste verpakkingsbeurs in de Benelux die op 2 en 3 april a.s. haar deuren opent in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Twee dagen lang draait alles om het bij elkaar brengen van vraag en aanbod binnen de verpakkingssector.
De samenwerking tussen Empack en VMT is een logische; met een goed gelezen vakblad, een drukbezochte website en een team aan deskundigen en redactie brengen een continue stroom aan relevante content. VMT is daarmee de toonaangevende bron van informatie voor inkopers, technische managers, kwaliteitsmanagers, procestechnologen, productiemanagers en foodtechnologen binnen de food- en procesindustrie. Deelnemers aan het VMT Foodplein zijn o.a. Geberit BV, Mafo Cleaning Equipment, SFK LeBlanc en Urschel International Ltd.
 
Naast het VMT Foodplein zijn er nog vier focusgebieden die elk via specifieke mediakanalen bij de juiste doelgroep worden geïntroduceerd. ecoPack, print4Packaging, Caps & Closures Lane en LabelTech maken van Empack een overzichtelijke en efficiënte vakbeurs waarbij de ROI voor zowel deelnemers als bezoekers maximaal is.
  .
Wilt u meer informatie over of deelname aan Empack ’s-Hertogenbosch dan kunt u contact opnemen met Aukje Bruers: +31 (0)162 408980 / aukje.bruers@easyfairs.com