Vivera, hoofdsponsor Triathlon Holten

19-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

In 2013 organiseert de Triathlon Holten voor de tweede maal in de geschiedenis van haar bestaan een officieel Europees Kampioenschap. Vier jaar na de organisatie van het EK voor senioren staan dit keer in Holten de talenten voor de toekomst aan de start. Op donderdag wordt gestart met een spectaculair format de team-relay.

Holten en de triathlonsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op 27, 28 en 29 juni 2013 vindt alweer de 29e editie plaats van de Triathlon Holten.

Een combinatie van fanatieke en enthousiaste topsporters en recreanten die samen met de vele toeschouwers ieder jaar voor een unieke sfeer zorgen: dat maakt het evenement zo bijzonder. Ook in 2013 belooft het wederom een grandioos sportfestijn met internationale deelnemers en vele honderden recreanten te worden.

Dit jaar heeft algemeen directeur Heite Dommerholt namens Vivera getekend als hoofdsponsor. Vivera producten bevatten essentiële voedingsstoffen, ideaal als aanvulling op een verantwoord eetpatroon. Daarbij zijn deze voedingsstoffen ook nodig om sportief te kunnen presteren. De sponsoring van een sportevenement als de Triathlon Holten past dan ook prima bij het gevarieerde en verantwoorde aanbod van Vivera.

Vivera wenst een ieder dan ook veel plezier bij deze 29e editie van de Triathlon Holten.

Kijk voor meer info op www.triathlonholten.nl