Vivera genomineerd voor Jaarprijs Goede Voeding 2013

21-10-2013 \\ Innofood nieuws

Vleesvervanger op lupinebasis, koud te bereiden thee en een bouillon met minder zout. Dit zijn de drie genomineerde inzendingen voor de Jaarprijs Goede Voeding 2013.

Vanaf volgende week kunnen bezoekers van de website van Voeding Nu, VMT en Food Hospitality hun stem uitbrengen op een van deze genomineerden. De winnaar wordt bekend gemaakt op het symposium ‘Naar een Gezondere Voeding’ dat op 12 november plaatsvindt.

Uit een aanbod van 45 inzendingen koos de jury in volgorde van voorkeur: vleesvervangers We love nature van Vivera; koud te bereiden thee van Zonnatura; Maggi bouillonblokjes met minder zout.

 

Vivera We Love Nature

Een 100% plantaardig product op basis van lupine, dat als volwaardige vleesvervanger gebruikt kan worden bij de maaltijd. De bite en structuur van de producten zijn vlees-achtig. De lupine die Vivera gebruikt is voornamelijk in Nederland geteeld.

Publieksstemming
Bezoekers van de websites van Voeding Nu, VMT en Food Hospitality kunnen vanaf volgende week, tussen 29 oktober en 6 november, hun stem uitbrengen op een van de drie genomineerden. De genomineerden presenteren zich in een filmpje waarna een stem kan worden uitgebracht. De uitslag van deze publieksstemming wordt meegewogen in het eindoordeel van de jury.

De winnaar van de Jaarprijs Goede Voeding wordt bekend gemaakt op 12 november tijdens het symposium ‘Naar een Gezonde Voeding’ in Corpus in Oegstgeest. 

  

Lees hier het volledige artikel in VMT