Verpakkingsspecialist Jean Schrurs Empack keynote over verpakkingstrends

10-03-2014 \\ Innofood nieuws

Tijdens Empack, dé verpakkingsbeurs in de Benelux, zal verpakkingsspecialist Jean Schrurs een keynote lezing verzorgen over de sleutelfactoren en trends die de voedsel- en drankenindustrie wereldwijd beïnvloeden. Op 3 april om 13.30 uur zal de CEO van Cape Decision het hoofdpodium in de Brabanthallen betreden om het toegestroomde publiek te inspireren.
 
Tijdens zijn keynote lezing op Empack zal hij inzoomen op 7 trends die de aankoopbeslissingen van consumenten gaan beïnvloeden, 6 trends die in het aankomende decennium de voedsel- en dranken retailindustrie gaan transformeren én 8 wereldwijde trends die de voedsel- en dranken producerende industrie gaan domineren. Om bij de keynote lezing van Jean Schrurs aanwezig te zijn kan kostenloos een toegangsbewijs voor Empack worden aangevraagd via www.easyFairs.com/empack-nl
 
Jean Schrurs studeerde werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Louvain-la-Neuve (UCL, België) waar hij een Bachelor- en een Mastertitel behaalde. Hierna behaalde hij zijn MBA op de KU in Leuven, terwijl hij proceservaring opdeed bij Exxon. In de jaren hierna bekleedde hij diverse functies bij The Coca-Cola Company en  en verschillende andere bottelaars, zowel in Europa als daarbuiten. Hier heeft hij rollen bekleed in process excellence, operations support, productinnovatie, wereldwijde technologie-ontwikkeling en was hij voor meerdere landen technisch verantwoordelijk. In 2000 bood AMCOR hem een ​​Europese, leidende rol binnen hun flexibele verpakkingsdivisie. In 2003 werd hij door de INBEV groep gevraagd om de wereldwijde verpakkings- en innovatiestrategie vorm te geven. In 2005 richtte hij Cape Decision op waardoor hij zijn expertise en ervaring op een onafhankelijke manier kan delen met verschillende organisaties. Daarnaast is hij is lid van verschillende raden van bestuur en gecertificeerd door Guberna, het Belgische kenniscentrum voor bestuurders en ondernemingen.