Vergroot uw afzetgebied in Duitsland

31-01-2013 \\ Innofood nieuws


Gateway to Germany organiseert samen met PwC een Zuliefertreffen FoodTech Duitsland

In een hoogontwikkeld land als Duitsland zorgen productinnovaties, kortere levenscycli van consumentenproducten, nieuwe trends in lifestyle, voeding en verpakking voor meer vraag naar innovatieve producten en technologie op het gebied van verwerking en verpakking. Hieruit ontstaan talrijke kansen voor gespecialiseerde Nederlandse bedrijven, die via innovatieve producten en technische oplossingen op deze vraag kunnen inspelen.
 

Speciaal voor Nederlandse bedrijven binnen de food technology, processing en verpakking organiseert Gateway to Germany in samenwerking met PwC op 23 en 24 april 2013 een Zuliefertreffen FoodTech in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Deelname aan dit Zuliefertreffen biedt specialisten in de FoodTech de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige contacten op te doen met grote potentiele afnemers binnen de Duitse foodsector.

 

Door middel van actieve matchmaking zorgt Gateway to Germany voor waardevolle persoonlijke gesprekken tussen de Nederlandse bedrijven en de Duitse eindgebruiker. Daarnaast vindt er tijdens het Zuliefertreffen een collectief programma plaats, waarbij veel informatie wordt geboden over de foodbranche in Duitsland en de specifieke commerciële mogelijkheden voor de Nederlandse deelnemers.