Veel foodbedrijven op VMT Food Event

25-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

Met sprekers van bedrijven als Mars, Heineken, CONO Kaasmakers, Danone, Ahold, Mondelez en Hoogesteger, is VMT Food Event 2013 een congres ‘voor en door de voedingsmiddelenindustrie’. Kenmerkend is de praktische invalshoek met onderwerpen en oplossingen die juist nu relevant zijn.

 

De inbreng van de industrie zelf en tevens het ministerie van EZ, NVWA, FNLI, ngo’s en vele andere organisaties, maakt dat het event een platform is om van gedachten te wisselen en kennis op te doen in de foodsector.

 

 

Mars, Heineken, EZ

Het programma van VMT Food Event 2013 is bekend. Met het thema ‘Sterk en Vooruit’ appelleert VMT aan de sterke (positie van de) voedingsmiddelenindustrie die ondanks economisch moeilijke tijden vooruit wil.

 

Zo benoemt CEO van Mars Nederland Jack Tabbers talent en verduurzaming als de twee ‘must win battles’ voor zijn bedrijf. Heineken geeft voor het eerst gedetailleerd inzicht in het ‘Brewing a better future’-programma. Directeur-generaal Hans Hoogeveen grijpt VMT Food Event aan om zijn visie op de kracht van de agrofoodsector en het voedselbeleid toe te lichten.

 

Lees hier het volledige artikel in VMT