Nijland logo Nijland B.V.

Vakgroep Commercie te gast bij Nijland

21-11-2016 \\ Over onze leden

Dinsdag 25 oktober jl vond in een gloednieuw deel van het pand van de firma Nijland BV een bijeenkomst plaats van de vakgroep Commercie.

Na een warme ontvangst door gastheer Wim Haverkotte kreeg de vakgroep een kijkje in de keuken van het bedrijf en hoe zij actief is in de pluimveesector. Wim schetste op inspirerende wijze de geschiedenis van het bedrijf en de recente strategiewijzigingen als gevolg van de veranderende markt en omgeving.

Hierna was het thema ‘Slagvaardig in sales en marketing’. Erik Kottink (Grolsche Bierbrouwerij)  en Barend Schaap (Holland Meel) deelden hun ervaringen met de vakgroep. De verschillen en de overeenkomsten tussen een multinational en een familiebedrijf waren ‘voer’ voor discussie.  Onder andere jaarprogrammering van sales & marketing, onderlinge samenwerking, visit planning, productiviteit, CRM-programma en business intelligence passeerden de revue.

Na een aantal uitdagende stellingen en pittige discussie kon het programma onder het genot van een borrel worden afgesloten met een uitvoerige proeverij van de producten van Nijland.

Op 17 januari as zal de volgende bijeenkomst zijn. Vivera in Holten is dan gastheer. Thema van de bijeenkomst is ‘van consumer insights naar new business’. Dit belooft wederom een bijzonder inspirerende vakgroep- bijeenkomst te worden.

Wil u ook lid worden van de vakgroep Commercie?
Meld je dan aan bij Dini Kortman,  info@innofood.org