Vakbeurs FOODTECH laat zien waar de kansen liggen

15-05-2013 \\ Innofood nieuws

 

FOODTECH 2013: bron van kennis voor de voedselverwerkende en –producerende industrie
 
Autotron Rosmalen bruist op woensdag 15 en donderdag 16 mei van de activiteiten. Voedselveiligheid, verpakken en techniek is waar het allemaal om draait op de beurs die woensdag 15 mei van start gaat.
 
Elk bedrijf dat actief is in de voedingsindustrie, groot of klein, versverwerkend of houdbaar producerend, moet continu scherp blijven en weten wat er speelt om aan de wensen van de hedendaagse consument, retailer en wetgeving te kunnen voldoen. Proces- en levensmiddelentechnologen, kwaliteitsmanagers, maar ook onderhoudstechnici spelen een belangrijke rol in de verbetering van processen en daarom is het belangrijk dat zij op de hoogte zijn van de huidige ontwikkelingen.
 
De vakbeurs FOODTECH voorziet in de steeds grotere vraag naar informatie over techniek, voedselveiligheid, scholing, subsidie etc. Tientallen experts staan klaar om prangende vragen van foodprofessionals te beantwoorden. In de gemoedelijke sfeer van het Autotron Rosmalen kunnen bezoekers op beide dagen van 9.30 tot 17.00 uur de beurs bezoeken. En zoals men van gastvrij Brabant kan verwachten: parkeren is gratis en de koffie staat klaar.
 
Volg FOODTECH ook op Twitter en LinkedIn. Via deze kanalen komt het actuele nieuws snel naar u toe. Voor meer informatie bezoek www.easyfairs.com/FOODTECH-NL.