Vakbeurs Bakkersvak luistert naar de markt

23-05-2013 \\ Innofood nieuws

 

 
 
De markt wil meer worden ontzorgd, puur en eerlijk, 3e editie Bakkersvak al in 2014
 
Liefde voor het vak was wat men uitstraalde ruim 2 maanden geleden op vakbeurs Bakkersvak. En ook nu krijgt menig bezoeker en deelnemer nog een warm gevoel van binnen als hij terugblikt op de twee gezellige Bakkersvak-dagen in Autotron Rosmalen. Maar er is een duidelijke honger naar meer! Meer proeven, meer ruiken, meer ontdekken: meer Bakkersvak voor een gezonde toekomst binnen de ambachtelijke bakkerijsector. Twee dagen in het teken van inspiratie, beleving en ontmoeting zonder onnodige kosten en ergernis.
 
De dringende vraag uit de markt, van zowel bezoekers als deelnemers, maakte dat easyFairs met veel plezier de honger zal stillen door ook in 2014 Autotron in Rosmalen te vullen met geuren, kleuren en onvervalste Brabantse gezelligheid. Autotron is dan ook de uitgekozen locatie voor een dergelijk Bourgondisch en ambachtelijk evenement. Dat Bakkersvak (inter)nationaal op de kaart staat blijkt wel uit de cijfers: 15% van de bezoekers kwam uit de Noordelijke provincies en maar liefst 14% heeft de Nederlandse grens overgestoken om aanwezig te kunnen zijn. Dit bewijst dat Bakkersvak na slechts twee edities de status van een landelijk, al dan niet internationaal evenement heeft verworven.
 
De succesvolle, maar bovenal zeer gezellige en vriendschappelijke “Leukste Bakker van Nederland” verkiezing zal voor, tijdens en na Bakkersvak 2014 de gemoederen wederom bezig houden. Net als bij de vorige editie zal de finale van deze publieksprijs plaatsvinden tijdens de familiedag op zondag. Ambachtelijke bakkers kunnen tijdens deze dag hun liefde voor het vak combineren met de liefde voor het gezin. Door een goed georganiseerde kinderopvang en de gratis entree, het gratis parkeren en de gratis catering staat deze dag garant voor onbezorgd genieten.
 
Bakkersvak heeft de bakkerijsector wakker geschud en een vraag uit de markt beantwoord met een all-in vakbeurs waarbij het als vanzelfsprekend is dat men wordt ontzorgd, zowel als standhouder als bezoeker is er maar 1 evenement op de kalender: Bakkersvak, in 2014 op 23 & 24 maart, in 2015 op 8 & 9 maart in Autotron Rosmalen.