Vakbeurs Bakkersvak 2014 staat als een huis

12-08-2013 \\ Innofood nieuws

 

Gerenommeerde namen kiezen ook in 2014 weer voor Bakkersvak Rosmalen


Tevreden exposanten en razend enthousiaste bezoekers van afgelopen edities zorgen wederom voor gerenommeerde partijen in de deelnemerslijst van Bakkersvak 2014. Zowel grotere als kleinere (internationale) bedrijven zijn ook tijdens de editie in 2014 aanwezig om hun bezoekers te inspireren. Bakkersvak 2014 vindt plaats op 23 & 24 maart in Autotron Rosmalen.
 
Een kleine greep uit de deelnemerslijst
Zo verwelkomen we nieuwe deelnemers als FrieslandCampina Professional, Daub Bakery Machinery, Henk Koenen, Kalmeijer Bakkerijmachines, Lemmens bvba en Bakkerij Borgesius, maar ook gevestigde deelnemers van het eerste uur, zoals Beko Bakkerij Techniek, Beko Verpakkingen, Van de Leur Banketspecialiteiten, Vandemoortele, Verstegen Spice & Sauces, Dobla, B & O Bakkerij Techniek, De Ridder & Den Hertog, CSM Benelux, Chocolaterie Winters, Everbake Group, Handelsonderneming G. Spronk en Zn, Emondt en KOMA Koeltechnische Industrie zijn weer van de partij.
 
Bakkersvak staat bekend als het meest laagdrempelige ontmoetingsplatform voor de ambachtelijke bakkerijsector waar praktische kennisdeling voorop staat, maar ook volop ruimte is voor gezellig samenzijn met gepassioneerde collega’s. De mooiste broden, indrukwekkende kunstwerken op gebied van patisserie en chocolaterie, nieuwe technieken, vitrines en decoratiematerialen zijn slechts een klein onderdeel van het totale aanbod op de beursvloer. Voor deelnemers is dit de uitgelezen kans om vele bakkers, patissiers, chocolatiers en overige vakgenoten te ontmoeten.
 
De gastvrije ambiance, verzorgde catering, flexibiliteit van de organisatie en de mogelijkheid tot gratis parkeren werd zeer gewaardeerd door de deelnemers van afgelopen edities en garanderen het succes van Bakkersvak 2014.