Unilever opent Marketing- en Innovatiehub

18-10-2013 \\ Innofood nieuws

ROTTERDAM – Unilever opende woensdag haar Europese Marketing- & Innovatiehub aan het Weena in Rotterdam in aanwezigheid van burgemeester Ahmed Aboutaleb.

  

Het marketing en innovatiecentrum heeft verder als doel beter tegemoet te komen aan de schapwensen van consument en maatschappij. Unilever wil met het project de productinnovatie versnellen en levensmiddelen vlotter op de markt brengen. Aan burgemeester Aboutaleb viel de eer te beurt de Marketing- & Innovatiehub te openen. Geflaneerd door Unilever’s Paul Polman en Jan Zijderveld -respectievelijk CEO en president Europa- van het foodconcern.

Selectief
Twee jaar geleden kondigde Unilever aan producten op een efficiëntere manier uit te willen rollen in de markt. Zijderveld: “Vandaag markeert een stap in het efficiënter maken van onze Europese activiteiten, om zo beter tegemoet te komen aan de wensen van consumenten.” De CEO Europa stelt dat consumenten steeds selectiever zijn in het maken van keuzes. “Daarom is het cruciaal om onze inzichten, innovatieve oplossingen en capaciteit maximaal in te zetten om effectief te concurreren in de markt naar klanten.”

Versnellen
De Marketing en Innovatie hub moet zorgen voor goede ontwikkelingsmogelijkheden in het hr-apparaat van Unilever. Het is de bedoeling talenten uit heel Europa aan te trekken om zo innovatie verder te versnellen en beter te kunnen inspelen op wat de Europese consument wil. De Marketing & Innovation Hub van Unilever is te vinden in het centrum van Rotterdam aan het Weena.

 

Bron: Levensmiddelenkrant