Uitnodiging Energiedag 2013: geluk als economische groeikracht!

25-10-2013 \\ Innofood nieuws

Steeds vaker gaat het over geluk, bij ondernemers, hun medewerkers of in het algemeen. Wat is geluk en nog belangrijker wat kan het u als ondernemer brengen? Geluk laat uw onderneming groeien! Bent u benieuwd hoe u dat ook kunt doen? Kom dan naar Energiedag op dinsdag 19 november 2013.

Save the date
De Energiedag is een inspirerende dag die dit jaar draait om geluk als economische groeikracht. Met topsprekers en verschillende workshops door kennisleveranciers en Slimste bedrijven van 2012 laten we u in een dag beleven wat geluk met u kan doen. We starten in de ochtend rond 9.30 uur en gaan door tot circa 17.30 uur.

Het Slimste Bedrijf van Nederland 2013
Tijdens de Energiedag vindt ook de finale van het Slimste Bedrijf van Nederland plaats. Een of meerdere winnaars gaan naar huis met deze eervolle titel. In de workshops maakt u kennis met de Slimste Bedrijven die vorige jaren hebben gewonnen. Zij zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden van sociaal innovatieve, slimme bedrijven.

Aanmelden en locatie
De Energiedag vindt plaats op dinsdag 19 november van 9.30 tot 17.30 uur in het Dome-X in Oss. De kosten voor deelname zijn €78,50 bij inschrijving voor
1 november. Na 1 november betaalt u €99,-.

Meldt u zich vandaag nog aan op deze link!

 

Bron: MKB Krachtcentrale