Uitnodiging ‘Keten van Eten Event’: Inspireren, ontmoeten en samen doen in Overijssel!

09-01-2019 \\ Innofood nieuws

Als Innofood lid ben je een onmisbare schakel in de verandering van de ‘keten van eten’ naar een duurzaam voedselsysteem. Innofood leden zijn daarom namens gedeputeerde Hester Maij van harte uitgenodigd voor het grote ‘Keten van Eten Event’.

Dit event wordt georganiseerd door de provincie Overijssel als onderdeel van haar Agro&Food programma. Met dit programma ondersteunt de provincie innovatieve ondernemers bij het verduurzamen van het bedrijf, producten en diensten. Dit doen we samen met VKON, Kennispoort Regio Zwolle, OostNL en Innofood.

Een passende locatie en een attractief programma staan garant voor een inspirerende middag, waaraan een aantal Innofood leden ook actief zullen bijdragen.

Met ondernemers, uitvinders, idealisten en onderzoekers is er gewerkt aan verandering van ons voedselsysteem. De resultaten daarvan wil de provincie Overijssel graag delen. Ook wil de provincie Overijssel het hebben over het vervolg. Wat ga jij de komende jaren doen? Hoe kan de provincie je daarin ondersteunen?

Het event onder leiding van dagvoorzitter Harm Edens staat in het teken van inspireren, ontmoeten en vooral doen! Je gaat gegarandeerd met nieuwe ideeën en nieuwe contacten naar huis. We eindigen de middag met een heerlijke proeverij uit de regio.

Wanneer?       Maandag 4 februari 2019, van 13.30u tot 18.00u (inclusief eten)
Waar?              Grolsch Brouwerij, Brouwerslaan 1, Enschede

Een greep uit het programma

# Keynote spreker is Prof. dr. ir. Louise O. Fresco, voorzitter raad van bestuur Wageningen University & Research en schrijfster. We gaan met haar in gesprek over idealen als motor voor ondernemerschap en de voedselproductie van de toekomst. In een collegetour setting kunt u uw vragen aan haar stellen.

# De keten van eten in Overijssel – een voedselvisie in de praktijk – door gedeputeerde Hester Maij.

# Discounter Aldi deelt haar ervaringen en uitdagingen met betrekking tot de streekproductenlijn ‘Noaber’.

# Inspirende voorbeelden en verrassende ontmoetingen met ondernemers uit Overijssel!

# Met medewerking van eet-ondernemer en tv-kok Nadia Zerouali, frisse denkers Hidde Boersma en Joris Lohman en Felix Wilbrink, culinair journalist van de Telegraaf.

En nog veel meer! Het volledige programma vindt u binnenkort op www.ketenvanetenoverijssel.nl/event..

Mis het niet! Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden kan via www.ketenvanetenoverijssel.nl/event. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij!