Uitnodiging Finale Food Forward Track

01 juli 2022

14 juli 2022

Beste relatie,
Ben jij ook zo benieuwd naar de oplossingen voor de voedselvraagstukken in Twente & Achterhoek? En heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij de Zwarte Cross? Dan is dit jouw unieke kans!

We nodigen je graag uit om op donderdag 14 juli deel te nemen aan de finale van de Food Forward Track. Het programma begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur en daarna heb je nog toegang tot het terrein van de Zwarte Cross! 

Meld je tijdig aan want vol = vol. 

Food Forward Track

Wie heeft het beste idee?

Het voedselvraagstuk houdt ons allemaal bezig en heeft snel oplossingen nodig. Daarom organiseerde Rabobank in maart Food Forward Track regio Twente & Achterhoek, waarin ze samen op zoek zijn gegaan naar duurzame oplossingen, nieuwe verdienmodellen en innovaties.

Vier trackteams zijn aan de slag gegaan met de uitdagingen voor de regio. Tijdens de finale pitchen de teams welke innovatieve ideeën zij hebben ontwikkeld in de afgelopen maanden. Na afloop van de pitch gaat een expert in gesprek met het team en geeft waardevolle tips.

Programma

  • 14:00 – 14:15 uur: Inloop evenement *
  • 14:15 – 15:30 uur: Start rondleiding backstage
  • 15:30 – 15:45 uur: Opening van het pitch evenement
  • 15:45 – 17:00 uur: Pitches op het podium 
  • 17:00 – 18:00 uur: Proeverij & hapje/drankje
  •  Vanaf   18:00 uur: Zwarte Cross programma

    * Let op! Mogelijke extra reistijd 30-60 minuten.

Je bent welkom vanaf 14:00 uur. Om 14:15 uur beginnen we eerst met een rondleiding backstage. Om 15:30 uur start het programma van deze finale. De presentatie is in handen van Harm Edens (tv-persoonlijkheid) en Lotte Sluiter (programmamaker food), zij nemen je graag mee in de uitdagingen rondom het voedselvraagstuk in de regio. Vervolgens starten de trackteams met hun pitches. De experts, maar ook jullie als aanwezigen, krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen. Om 17:00 uur staat er een hapje en drankje klaar en kun je kennismaken met de concepten. Om 18:00 uur is het programma afgelopen en worden we begeleid naar het terrein waar we nog toegang hebben tot het festival! Benieuwd naar het programma van de Zwarte Cross voor die dag? Klik hier.

Tot ziens bij de finale!

We kijken uit naar een fantastisch evenement. Waarbij de teams laten zien welke duurzame (voedsel)oplossingen in regio Twente & Achterhoek ontwikkeld worden.
Daarom heel graag tot ziens bij de Zwarte Cross!

Blijf op de hoogte

No item found
Bekijk alle nieuwsberichten