Van Twents naar Wereld met de gerechten van Food Connect

Van Twents naar Werelds met de gerechten van Food Connect

02-06-2016 \\ Over onze leden

In haar 15-jarige bestaan heeft Food Connect, leverancier van verse en vriesverse maaltijden en boodschappen, al vele mijlpalen behaald: van lokale tot landelijke bezorging in bijna geheel Nederland, de introductie van de maaltijdautomaat en het nieuwe food-concept Kook jij of ik, waarbij de klant zelf kan kiezen of hij of zij de gerechten versbereid ontvangt óf zelf kookt. In dit jaar kan er voor deze Twentse onderneming nog een overwinning worden bijgeschreven: Food Connect biedt klanten met haar maaltijden een culinaire reis aan van Twents naar wereldse gerechten.

In 15 jaar tijd is de consument sterk veranderd en daarmee ook de behoefte en vraag naar andere voeding: van traditionele gerechten met aardappels, groenten en vlees naar de Nederlandse keuken met diverse wereldse invloeden. Met haar vernieuwde en uitgebreide assortiment van verse en vriesverse maaltijden weet Food Connect de nieuwe consument te vinden en aan zich te binden.

In dit nieuwe assortiment vindt u uiteraard de authentieke Hollandse gerechten terug, daarnaast bestaat deze uit gerechten met een Oosterse, Javaanse en een Surinaamse tint. Een mooie toevoeging zijn de seizoensgebonden gerechten en de pure, eerlijke producten uit de Twentse streek van Kook jij of ik, waarbij herkomst en pure lokale ingrediënten een belangrijke rol spelen. Daarmee blijft Food Connect toonaangevend, ook voor de toekomst.

Al deze gerechten zijn smakelijk verpakt in een geheel nieuw assortimentsboek, die de huidige en nieuwe klanten vanaf 2 mei thuis ontvangen en die uiteraard op de webshop van Food Connect te bestellen zijn.

 Over Food Connect

Food Connect is een autoriteit op het gebied van vers bereide maaltijden. De Twentse onderneming van oprichter Wim Swier groeide in 15 jaar uit van een kleinschalige garage in Denekamp tot een kwalitatieve en gerespecteerde onderneming met 140 medewerkers en bezorgers, die inmiddels in het grootste gedeelte van Nederland bezorgt.

Meer informatie: www.foodconnect.nl en klik hier voor het nieuwe assortimentsboek.