Twente Groeit groot succes

18-04-2018 \\ Innofood nieuws, Uit onze regio

In Twente zijn de sectoren Food, Agri en Tech goed vertegenwoordigd. Afgelopen donderdag 12 april hebben we de eerste stap gezet om te ontdekken wat er tot stand kan komen als deze sectoren onderling intensiever gaan samenwerken en innoveren.

Tijdens ‘Twente Groeit’ is er in een divers gezelschap met elkaar over de potentie van deze kruisbestuiving gesproken.

Innofood is naast o.a. Rabobank en Novel T partner in dit initiatief. Gerry Hemink heeft zich hier vanuit haar bestuursfunctie bij Innofood voor ingezet. Door ervaringen en inzichten met elkaar uit te wisselen ontstond een visie op de belangrijke thema’s en mogelijke kansen voor Twente. De opzet bestond uit rondetafelgesprekken, waarbij 10 tafels van 10 gasten met bekende en onbekende Twentenaren met elkaar in gesprek gingen. Tafelgasten van agrariërs tot innovatieve startups, van kunstenaars tot CEO’s en van vakspecialist tot student.

Vervolg Twente Groeit
De verschillende ideeën en initiatieven die op 12 april zijn ontstaan, worden de komende maanden in een kleinere setting uitgewerkt.

Benieuwd naar de presentatie? Download de presentatie hier of bekijk onderstaand de aftermovie en de foto’s van deze inspirerende avond.