Tweede call voor offertes voor projecten, thema: kleur- geur- en smaakstoffen uit planten

12-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

Het Kenniscentrum heeft tot doel om doorbraken te bewerkstelligen voor de valorisatie van werkzame stoffen uit plantenresten en productresten, dan wel specifiek geteelde en veredelde planten en producten voor o.a. farmaceutische toepassingen, (functional) foods, geur- kleur- en smaakstoffen, materialen en vezels, biocides, op natuurlijke basis ontwikkelt en toegepast.

Het Kenniscentrum Plantenstoffen zal een breed contactvlak organiseren tussen de grondstofmarkten in de tuinbouw sector, afzetmarkten voor toepassingen die daarop worden gebaseerd en publieke en private kennispartijen zodat afzonderlijke innovaties en R&D projecten tot succesvolle marktintroductie leiden.

Het Kenniscentrum stelt budget beschikbaar om projecten te initiëren die bijdragen aan de beschreven doelstellingen van het Kenniscentrum. Deze call staat open voor bedrijven en instellingen die zelf geen producten ontwikkelen en/of vermarkten maarwel betrokken zijn bij het initiëren van innovatieve projecten zoals (kennis)instellingen, branchevertegenwoordigers, zakelijke dienstverleners en intermediaire organisaties. Voor o.a. R&D bedrijven en service gerelateerde bedrijven zijn er beperkingen om aanspraak te kunnen maken op ondersteuning vanuit het Kenniscentrum. Deze bedrijven wordt geadviseerd om eerst contact op te nemen met het Kenniscentrum.

​Het Kenniscentrum nodigt u van harte uit om uw projectvoorstellen vóór 28 Februari 2013 in te dienen via: http://www.plantenstoffen.nl/actueel/nieuws/62/tenderprocedure-2.

Contactpersoon annelieke.hoenderkamp@plantenstoffen.nl, T +31 6 29527976.
 
 
In de bijlage staan uitgebreid de voorwaarden en contactinformatie beschreven: