Top van het ambachtelijke bakkersvak op vakbeurs Bakkersvak

21-01-2014 \\ Innofood nieuws

BoulangerieTeam inspireert op creatieve, maar eenvoudige wijze

Het bakkersvak bruist op 23 & 24 maart a.s. meer dan ooit tevoren op vakbeurs Bakkersvak in Autotron Rosmalen. Naast een uitgebreid exposantenaanbod is er ook een spectaculair beursprogramma. Zo is het BoulangerieTeam gedurende de twee beursdagen weer aanwezig om ambachtelijke bakkers te inspireren hoe ze hun assortiment kunnen verlekkeren op het gebied van brood, viennoiserie en functionele sierstukken.
Namens het BoulangerieTeam geven o.a. Gertwin van Meerveld, Niek van Waarde en Michel Schröder doorlopend demonstraties om ambachtelijke bakkers te inspireren hoe ze hun assortiment op een creatieve, maar eenvoudige manier nieuw leven kunnen inblazen. Als het gaat om brood staat de diviseuse centraal, waarmee het BoulangerieTeam wil laten zien dat je met rijpe degen een mooi ambachtelijk product kunt maken. Door de juiste balans van grondstoffen en desem kun je zelf het unieke broodje creëren waar de warme bakker een eigen stempel op kan drukken.

Met viennoiserie laten de boulangers zien hoe je op eenvoudige wijze een heerlijk en puur product kunt maken en hoe dit een unieke toevoeging kan zijn aan het assortiment. Op het gebied van sierstukken is er vooral aandacht voor het maken van functionele sierstukken. Denk hierbij aan sierstukken speciaal voor winkelpresentaties.

Bezoekers kunnen hun gratis toegangsbewijs aanvragen voor de vakbeurs Bakkersvak via www.easyFairs.com/Bakkersvak-NL. Voor meer informatie over deelnemen aan Bakkersvak kunt u contact opnemen met Lieke van Laarhoven: +31 (0) 162 480 258 / lieke.van.laarhoven@easyFairs.com. Volg Bakkersvak op Twitter via @BakkersvakNL en word lid van LinkedIn Bakkersvak om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.