Teams Huuskes Alpe d’HuZes vinden opgeven geen optie

16-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

Alpe d’HuZes is een beweging geworden die zich keert tegen de verschrikkelijke ziekte kanker en tegen de onmacht die deze met zich meebrengt. Alpe d’HuZes wil bijdragen deze ziekte onder controle te krijgen. Zodat steeds meer mensen, die geconfronteerd worden met deze ziekte, in leven blijven. En daarbij hoort ook een goede kwaliteit van leven. Een enorme sportieve prestatie koppelen aan het zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor KWF, is de opzet van het geheel. Iedere deelnemer fietst of loopt maximaal 6 keer de bekende berg op, met als doel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor onderzoek. Drie teams van Huuskes gaan de uitdaging aan.

 

De voorbereiding, in de vorm van training, is in volle gang en bij menig teamgenoot ‘vliegen de kilootjes’ eraf. In januari is er door de teamleden een start gemaakt met actieve sponsorwerving voor KWF Kankerbestrijding. Naast individuele training zijn er een aantal teamdagen en teamevenementen georganiseerd, deels gericht op sponsorwerving, maar natuurlijk ook gericht op conditieverbetering. Graag houden wij u op onze website op de hoogte van onze vorderingen.

 

De 3 teams: 2 fietsteams en 1 hardloopteam hebben een teampagina waarop tevens de persoonlijke pagina’s van de deelnemers te vinden zijn. Deze actiepagina’s zijn:
deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-huuskes-1
deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-huuskes-2
deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/huuskes-runners

Op deze pagina’s worden tevens de mogelijkheden tot sponsoring uiteengezet.

 

 

Volg het team ook op facebook en twitter

 

 

Bron: Huuskes