Succesvolle introductie voor Aviko Oerfriet

14-02-2014 \\ Innofood nieuws

 

Aardappelverwerker Aviko uit Steenderen is zeer tevreden met het succes van Oerfriet, waarmee haar assortiment sinds kort is uitgebreid. Na een zeer succesvolle introductie op de Horecava afgelopen januari wordt er gezorgd dat alles geregeld is om aan de grote vraag te voldoen en cafetariahouders tijdig te bevoorraden en te voorzien van ondersteunende materialen.
  
Dankzij deze succesvolle introductie heeft Aviko met Oerfriet opnieuw een echte winner in huis. Het product is van Hollandse bodem, heeft een authentiek uiterlijk en wordt geproduceerd middels een speciale snijtechniek waardoor er nauwelijks verlies optreedt en de hele aardappel wordt gebruikt. 
  
Janneke Loeven (Senior channel marketeer Aviko): “Juist in deze tijd met een product komen dat inzet op ambacht, smaak en kwaliteit blijkt in een grote behoefte te voorzien. Voor Aviko is deze introductie dan ook een schot in de roos geweest. Ook blijkt dat in een ogenschijnlijk verzadigde markt altijd plaats is voor een goed product. Ondernemers hebben ruimte in het assortiment als de juiste toon maar wordt aangeslagen, maar vooral natuurlijk wanneer het product aan de hoge eisen en verwachtingen voldoet die de markt tegenwoordig stelt. Als Aviko zijn we dan ook erg trots op dit product en de eerste resultaten geven een positieve indicatie voor de verdere uitrol.