Succesvolle 4e editie Bio-beurs met 9.500 bezoekers

24-01-2018 \\ Uit onze regio

De Bio-beurs in Zwolle heeft woensdag 17 en donderdag 18 januari in totaal rond de 9.500 bezoekers en deelnemers getrokken. De Bio-beurs werd geopend door Koningin Máxima.

Het zwaartepunt van het aantal bezoekers lag op de eerste dag. Ondanks de storm op dag twee trok de beurs net zoveel bezoekers als vorig jaar. Veel mensen hebben de beurs benut om relaties te onderhouden met klanten en leveranciers, er zijn nieuwe contacten gelegd en er zijn veel nieuwe producten gepresenteerd en geproefd. Deze vinden dit jaar hun weg richting de klant.

Pureness en BioMechaTech

Nieuwe onderdelen dit jaar waren Pureness, waarbij het accent ligt op beauty, wellness en health en BioMechaTech met mechanisatie en techniek. Met Pureness haakte de Bio-beurs in op de snelgroeiende vraag en nieuwste ontwikkelingen in de markt van gezonde en natuurlijke lifestyleproducten van hoge kwaliteit. De BioMechaTech exposeerde innovatieve machines en mechanisatietechnieken die de biologische landbouw versterken. In het workshopprogramma van de Bio-beurs was specifiek aandacht voor onderwerpen gerelateerd aan Pureness en de BioMechaTech.

Projectleider Bio-beurs Paulien Veerman: “Dit jaar is de beurs doorgegroeid. Niet alleen in het aantal standhouders, maar ook in het aanbod van producten en diensten. De beurs is als ketenbeurs verder verstevigd. Met de uitbreiding van Biomechatech en Pureness gaat het van mobiele kippenstal tot lippenstift. Een unieke combinatie. En dat alles voorzien van een koninklijk tintje.”

Lees hier het volledige artikel in het Biojournaal