Smaakmaker Euroma lanceert nieuwe varianten binnen Original Spices en Hoogwaardige Kruiden

03-10-2017 \\ Over onze leden

Goed nieuws voor de fans van Original Spices: Euroma, het merk achter de exclusieve samenwerking met Jonnie Boer, introduceert twee uitbreidingen binnen het Original Spices assortiment. Daarnaast tevens twee uitbreidingen binnen het groene kruidenassortiment. Alles gegarandeerd 100% puur.

100% puur, het klinkt zo logisch. Toch moet je in de supermarkt vaak flink zoeken naar producten waar geen  zout, suikers of andere vulstoffen aan toegevoegd zijn. Euroma gebruikt uitsluitend pure en natuurlijke grondstoffen in haar producten. De Original Spices en hoogwaardige kruiden bevatten geen  zout, suikers of andere toevoegingen. En dat is goed nieuws voor de fijnproever. Zonder toevoegingen zijn de melanges namelijk een stuk smaakvoller en gevarieerd te gebruiken om een eigen smaak te creëren.

De nieuwe Hoogwaardige kruiden varianten De hoogwaardige kruidenrange van gevriesdroogde groene kruiden is uitgebreid met twee nieuwe varianten: Guacamole en Chimichurri. Het assortiment onderscheidt zich van andere kruiden door het conserveringsproces dat vriesdrogen heet. Smaak, geur, kleur en structuur van de kruiden blijven op deze manier optimaal behouden.

De nieuwe Original Spices varianten De fans van Original Spices zijn allang bekend met de kwaliteit van de kruidenmelanges. Zij zullen blij zijn met de komst van de nieuwe smaak, Funghi Trifolati: een warme, hartige melange uit de regio Piëmonte in Italië. Op veler verzoek is de Zwolsche Stoof nu ook landelijk beschikbaar, na de succesvolle introductie in Librije’s winkel. Net als de andere Original Spices zijn de twee nieuwe melanges een resultaat van de specerijenkennis van Euroma en de smaakcomposities van chefkok Jonnie Boer.

Over Euroma Kruiden- en specerijenleverancier Euroma bouwt voort op een fundament van meer dan honderd jaar ervaring en ondernemerschap. Haar vakmanschap op het gebied van kruiden en specerijen mengt ze met moderne inzichten. Euroma kiest voor premium producten, zo min mogelijk toevoegingen en pure ingrediënten van hoge kwaliteit. Ze inspireert om dagelijks met passie te kunnen koken. Ook deelt Euroma haar expertise graag met haar businesspartners en consumenten. www.euroma.nl