Schrijf u nu in voor het AgriFoodTop Symposium van 6 juni a.s. in Zwolle

30-05-2018 \\ Innofood nieuws, Uit onze regio

Woensdag 6 juni is het weer zo ver en komen ondernemers, onderzoekers en overheden samen op het AgriFoodTop Symposium, hét netwerkevent van de agrifoodsector. De inschrijvingstermijn is bijna verstreken, dus meldt u zich nog snel aan!

Het thema dit jaar is ‘Emotie, de sleutel naar de consument’. Neuropsychologen leggen uit welke rol emotie speelt in het keuzegedrag en hoe we daarop in kunnen spelen voor de verkoop van gezonde en duurzame producten. In parallelsessies presenteren onderzoekers en ondernemers hoe zij rekening houden met emotionele aspecten bij bijvoorbeeld marktintroducties en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. En hoe zit het eigenlijk met de emoties in de primaire sector?

Finale Ecotrophelia
Benieuwd naar frisse ideeën voor nieuwe producten? Vier studenteams presenteren hun productidee voor een duurzaam en gezond product, variërend van veganistische roomlikeur, een duurzame hartige snack, een verfrissend drankje van appelschillen en groente-pannenkoeken. U beslist welk team naar de Europese finale gaat.

Afsluiting door TV-kok Angelique Schmeinck
Angelique Schmeinck sluit op spectaculaire wijze deze editie af door een artistiek eetschilderij te maken dat na afloop door de deelnemers genuttigd gaat worden.

Zwolle – hotspot van agrifoodsector

Het AgriFoodTop Symposium is dit jaar neergestreken in Zwolle. En dat is niet voor niets: Zwolle is één van de hotspots van agrifoodsector. Tal van verwerkers en producenten zijn in Zwolle gevestigd of hebben er een nevenvestiging. Tijdens de workshop ‘mannenvlees’ laten regionale ondernemers zien hoe zij gebruik maken van emotie.

 

Het volledige programma vindt u op https://topsectoragrifood.nl/aft18.

Aanmelden kan nog, maar wees er snel bij: https://form2.schuttelaar.nl/form/150