Samenwerking The Man with the Pan en De Weerd Specerijen

13-11-2013 \\ Innofood nieuws

                  

The Man with the Pan en De Weerd Specerijen bundelen vanaf heden hun expertises op het gebied van kwaliteitsspecerijen en marketing.

De samenwerking is een volgende stap in de ambitie om een serieuze speler te worden in het gemonopoliseerde foodlandschap van consumenten-producten. De joint venture draagt de naam The Man with the Pan BV en is gevestigd in Steenwijk.

Dat de twee bedrijven elkaar conceptueel en inhoudelijk goed aanvullen was vanaf het begin van de gesprekken over een samenwerking duidelijk. De Weerd Specerijen legt zich binnen de joint venture toe op de productie, sales en logistiek van de producten van The Man with the Pan. Gertjan van Mook, oprichter en bedenker van The Man with the Pan, houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en het onderhouden van een inspirerende website om de Nederlander meer te enthousiasmeren de keuken in te gaan. De nieuwe website gaat half december live.

The Man with the Pan ontwikkelde de unieke Hand Roasted Salts en pakjes voor éénpansgerechten met 100% specerijen en zeezout. Door de samenwerking met De Weerd Specerijen is de ambitie van The Man with the Pan om Nederland te ‘ont-KNORRen’ een stap dichterbij gekomen.