Redbeans presenteert de Rocket Boxer

23-01-2014 \\ Innofood nieuws


Deze horeca espressomachine bewijst dat design, hoge kwaliteit en een scherpe prijs prima kunnen samengaan. De perfecte combinatie van ambacht met snelheid en gemak. De Rocket Boxer heeft alles wat de echte barista nodig heeft!

Handmade in Milano. Zo ziet een echte espressomachine er uit! Een machine die ontwikkeld is met liefde voor één simpel doel: het zetten van de allerlekkerste espresso.
Hoogwaardig RVS, stoere vormgeving. Twee cool-touch stoompijpen, aparte heet water uitloop, optimale temperatuurbeheersing.

Het instelbare thermosiphon systeem zorgt voor de juiste temperatuur van het koffiewater; het is mogelijk om elke zetgroep afzonderlijk te fine-tunen. Dankzij de grote boiler en het krachtige verwarmingselement kan deze Boxer een constante power leveren voor de bereiding van espresso en cappuccino.

Het onderhoud is eenvoudig. Boiler, leidingen en techniek: alles aan deze machine is van topkwaliteit. Dat maakt de Boxer een heel betrouwbare partner.

De bijbehorende molen, on-demand, is een precisiewerktuig. Eén of twee koppen, altijd vers, snel en nauwkeurig.

 

Redbeans is 100% handgeplukte koffie, uitsluitend arabica’s, biologisch geteeld, fairtrade ingekocht, duurzaam geproduceerd en gebrand volgens het principe van slowroast, maar vooral erg lekker. Redbeans wil heel Nederland aan lekkerdere koffie helpen. Thuis, in de horeca en op kantoor.