Redbeans introduceert: De Koffiepod

03-04-2018 \\ Over onze leden

Koffie zetten met voice commands

Redbeans introduceert De Koffiepod. De eerste espressomachine waarbij je met voicecommands koffie kan zetten. De Koffiepod is vanaf 1 mei verkrijgbaar, te bestellen vanaf vrijdag 6 april.

Door de geïntegreerde speaker is het woordje ’Koffie’ vanaf nu voldoende om een heerlijke Redbeans koffie uit de Redbeans machine te krijgen. Geen mechanische knoppen meer, alleen een speaker. Makkelijker kan niet.

Dat wij ons laten inspireren door Apple is geen geheim. Dat is te zien aan ons design en nu ook aan deze functionaliteit. De Homepod is hierin de inspiratiebron.

Koffiepod: het nieuwe koffiezetten. –
De Koffiepod is er in twee kleuren: wit en spacegrijs. Uiteraard zijn alle varianten koffie, zoals op de bekende mechanische machine, te zetten met de voicecommands. Wij hebben het alleen nog veel makkelijker voor u gemaakt om een lekkere Redbeans koffie te krijgen.

Redbeans biedt koffiemachines en koffie aan voor op kantoor, horeca en leisure. Redbeans stelt de melanges samen die in een eigen koffiebranderij in Almelo worden gebrand. De koffiemachines zijn ook van eigen ontwerp.

Voor meer informatie of een pre-order mail naar: sk@redbeans.nl.

www.redbeans.nl – blog