Proeflokaal Máx in MMC focust op regionale producten

11-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

 

Het Máxima Medisch Centrum (MMC), locatie Eindhoven, is gerenoveerd. In het nieuwe bezoekersrestaurant Proeflokaal Máx ligt de focus op regionale, pure, ambachtelijke producten.

 

Het Máxima Medisch Centrum opende op 18 februari Proeflokaal Máx. Dit horecaconcept is onderdeel van het nieuwe ontvangstconcept in de hal van het ziekenhuis, die 28 februari werd heropend, zo laat het MMC weten.

 

Regionale toeleveranciers

In Proeflokaal Máx wordt er samengewerkt met regionale toeleveranciers, die zijn geselecteerd in samenwerking met ZLTO. Daarnaast is er gestreefd naar ambachtelijke producten met een natuurlijke basis.

 

Samenwerking

Zo is er gekozen voor koffiebonen die gebrand en geleverd worden door Groendomein Wasven uit de Eindhovense wijk Tongelre. Bakkerij Verhallen uit Nuenen maakt de broodjes. Deze worden belegd met kaas van Kaasboerderij de Ruurhoeve uit Hoogeloon, dressings-chutney-kruidenmixen van Smaakgeheimen uit Eersel en Rondeeleieren uit Wintelre. Ook voor bloemen en fruit- en ijsproducten is samenwerking gevonden met regionale leveranciers.

 

Lees hier het volledige artikel in Food Hospitality