Proef Azië tijdens de Singapore Food Fair 2013

07-10-2013 \\ Innofood nieuws

Kennismaking met een waaier aan oosterse lekkernijen

Komend weekend barst in Den Haag de Singapore Food Fair 2013 los!

De Aziatische supermarktketen Amazing Oriental organiseert dit evenement om consumenten kennis te laten maken met de Aziatische keuken door middel van kookdemonstraties en gratis proeverijen. De Singapore Food Fair 2013 vindt deze maand plaats in drie verschillende weekenden in Den Haag, Rotterdam en Beverwijk. Bij de feestelijke kick-off in Den Haag is de ambassadeur van Singapore aanwezig.

 

‘Waaier van bijzondere recepten’
Tijdens de Singapore Food Fair 2013 maken de bezoekers tussen 10.00 en 18.00 uur kennis met ‘een waaier van bijzondere recepten, van generatie op generatie overgedragen’. “Het evenement staat geheel in het teken van al het moois dat de Singaporese keuken te bieden heeft”, licht marketing directeur Liza Poon toe. “Consumenten kunnen tijdens dit evenement gratis proeven en genieten van gerechten en lekkernijen uit Singapore. En ondertussen kunnen ze hun geluk beproeven met een draai aan het rad van fortuin.”
 
In november reist de Singapore Food Fair (instore) ook langs andere vestigingsplaatsen van Amazing Oriental in Nederland, zoals Amsterdam, Delft, Breda, Eindhoven en Maastricht en Groningen (11.00 tot 17.00 uur).
 
Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland, met in het assortiment ruim 6.000 Aziatische en exotische A-merken. “Bij Amazing Oriental vindt zowel de beginnende als gevorderde kok alle denkbare Aziatische boodschappen die nodig zijn om zelf oosterse gerechten te bereiden”, vertelt Poon. “In onze winkels willen we klanten meevoeren naar het Verre Oosten en ze de culinaire Aziatische wereld laten beleven.”
 
Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels 17 vestigingen (peildatum: 7 oktober 2013) en er werken meer dan 500 mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group staat in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 6.000 authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.nl.