PLUS introduceert ‘krachtvoer’ voor kinderen

05-02-2014 \\ Innofood nieuws

DE BILT – PLUS gaat kinderen stimuleren om meer groenten en fruit te eten. De formule komt daarvoor vanaf 10 februari met de campagne Krachtvoer, een samenwerking met de Eredivisie.

Binnen de campagne worden agf-producten gekoppeld aan powerkracht en Eredivisiespelers. Het eten van groenten en fruit wordt door PLUS in de speciale actieweken beloond met 3D-bekers waarop Eredivisiespelers staan afgebeeld.

Schotkracht
Iedere week wisselen de soorten en groenten en fruit waarbij een beker met steeds een andere powerkracht te verkrijgen is. Zo is er sprongkracht, loopkracht, schotkracht en stopkracht. Er zijn acht verschillende bekers met Eredivisespelers van acht verschillende clubs, zoals Ajax-keeper Cilissen, Feyenoorder Janmaat en PSV’er Willems.

Opgroeien
PLUS is naar eigen zeggen de eerste supermarkt die zich met deze campagne zo duidelijk richt op groente en fruit voor kinderen. De formule wil zo in samenwerking met de Eredivisie een bijdrage leveren aan het gezond opgroeien van kinderen.

De actie start maandag 10 februari en wordt ondersteund met een tv- en radiocommercial, in het magazine Boodschappen, de weekfolder, online en natuurlijk in de winkel.

 

Bron: Levensmiddelenkrant