Overal koel bier met de Grolsch Minibar

14-05-2014 \\ Over onze leden

Retro koelkast houdt koel bier binnen handbereik

Grolsch weet iedere twee jaar haar fans weer te verrassen met een geheel eigen, tijdloze premium. En ook dit jaar stelt de brouwer niet teleur: met de retro look van de Grolsch Minibar grijpt het biermerk terug naar haar rijke, 400-jarige geschiedenis. Dat is niet alleen de voorkeur van Grolsch, ook fans van het biermerk worden blij van het ontwerp. Eind vorig jaar kregen zij op Facebook de kans om zelf uit vier designs te kiezen, en stemden ze massaal voor deze Minibar. Maar waar het écht om draait, zit van binnen: koel bier, binnen handbereik. Want niemand wil een tripje naar de keuken maken tijdens die belangrijke vrije trap, laatste spannende minuten of penaltyreeks! De Grolsch Minibar is de perfecte premium voor in de woonkamer tijdens het WK voetbal en de rest van deze zomer, en vanaf 26 mei zes weken lang ieder uur te winnen via www.grolsch.nl/minibar

 

Een-tweetje met het Oranjeblik

De Minibar is klein genoeg om in de woonkamer naast de bank te zetten, maar met een inhoud van 52L groot genoeg om jou en je vrienden minstens een hele voetbalwedstrijd van koel bier te voorzien. En als je écht in WK-stijl wilt genieten, vul je de Minibar met Grolsch Oranjeblikken. Onder het motto “blijf ontdekken, behoud het goede” verwijst Grolsch met dit speciale blik subtiel naar het Nederlands voetbalsucces van het verleden, want wie goed kijkt, ziet namelijk het voetbalshirt van 1988 in het ontwerp.

 

Daarnaast heeft Grolsch het eerste couplet van het Wilhelmus op de achterkant van het Oranjeblik gedrukt. Zo sta je nooit meer met de mond vol tanden, maar toon je karakter wanneer het telt. Precies zoals Grolsch dat ook al 400 jaar doet.

 

Maak ieder uur kans!

De Grolsch Minibar is van 26 mei tot en met 6 juli 2014 zonder inhoud te winnen bij aankoop van een krat of een multipack blikjes door de actiecode op de verpakking in te vullen op www.grolsch.nl/minibar. Daar zie je live hoeveel tegenstanders je hebt, en kun je dus zelf jouw kans inschatten. De actie is uitsluitend bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder, en loopt zes weken lang, zeven dagen van de week en 24 uur per dag. Grijp je er ’s ochtends steeds naast? Probeer het dan eens midden in de nacht!

 

Tevens kun je in meer dan 500 supermarkten door heel Nederlands ook direct een Grolsch Minibar winnen. Je herkent de winkels die meedoen aan het megadisplay op de winkelvloer.

 

Het Grolsch Oranjeblik betreft een 50 cl blik, en is te koop bij onder andere C1000, Jumbo, Emte, Plus en Coop.