Old Amsterdam FB campagne: Jij bent één brok karakter

18-09-2013 \\ Innofood nieuws

 Karakter verdient Karakter
 
Huizen – Old Amsterdam start vandaag een Facebook-campagne waarbij fans van Old Amsterdam iemand die karakter heeft getoond een bijzondere ‘kaart’ kunnen sturen. Deze ‘kaart’ is een  mooi doosje waarin niet alleen een persoonlijke boodschap van de verzender zit maar ook een verpakking met borrelblokjes Old Amsterdam.
 
In een speciale Facebook app kan iemand de adresgegevens van een vriend(in), collega, familie, buren, etc. opgeven en invullen hoe hij of zij karakter heeft getoond. Op deze kaart staat de naam van de ontvanger en de gever vermeld. En de reden waarom de gever vindt dat jij karakter hebt getoond.
 
Karakter is iets magisch
De Facebook campagne maakt deel uit van de nieuwe campagne van Old Amsterdam waarbij karakter centraal staat. In de campagne wordt een link gelegd tussen de oude kaas met een heel eigen karakter naar mensen met karakter. Marjolijn Maas-Mook, brand manager Old Amsterdam: “Karakter is iets magisch. Het schuilt in mensen, in ontwerpen, in steden en in gebouwen. Het is tijdloos en ongrijpbaar, maar tegelijk heel krachtig. Karakter is niet voor iedereen, maar het verleidt iedereen die ervoor openstaat. En wij weten dat de liefhebber van oude kaas als een blok valt  voor het karakter van Old Amsterdam. En het tonen van karakter gaan we belonen. Te beginnen met onze ‘Kaaskaart’.”