Ons nieuws

Uitnodiging Bio-Beurs 2020 | Netwerkborrel Agri & Food 23.01.20

22-01-2020 \\ Innofood nieuws

Netwerkborrel Agri & Food 23 Januari 2020, 16.00 uur IJsselhallen Zwolle De Bio-beurs zelf is geopend vanaf 11.00 uur.

Op 18 oktober jl. heeft onze eerste gezamenlijke netwerkbijeenkomst plaatsgevonden tijdens Jumping Zwolle: Logistieke innovatie in Agri en Food. We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst en geven hier graag een tweede vervolg aan. Daarom nodigen wij je namens de organisaties VKON, Innofood, Libema, Oost NL, Novel-T, Provincie Overijssel en Kennispoort Regio Zwolle uit voor een bezoek aan de Bio-Beurs 2020 en een aansluitende netwerkborrel op 23 januari 2020.

Over de Bio-Beurs De Bio-Beurs in de IJsselhallen te Zwolle is de belangrijkste nationale trade fair voor de hele biologische keten. Op de beurs zijn meer dan 350 bedrijven als standhouder vertegenwoordigd. Daarnaast worden er diverse workshops, productinnovaties en kookdemonstraties georganiseerd voor bijna 10.000 bezoekers.

Wij bieden je de mogelijkheid deze beurs gratis te bezoeken en aansluitend deel te nemen aan een gezamenlijke netwerkborrel met BioNederland. De Vereniging Biologische Producenten en Handel vertegenwoordigd de bedrijven in de keten en thema groepen voor dierlijke en plantaardige sectoren met een gezamenlijke omzet van ruim 2 miljard euro.

Wil je kennismaken met verschillende bedrijven uit de agri&food sector en  logistiek, meld je dan gratis aan voor deze netwerkbijeenkomst via deze  link (https://bit.ly/2PszJLM ) Gebruik de toegangscode: BAGR1

Wij kijken uit naar je komst!