Nieuwe website voor het VriesVers Platform

22-04-2013 \\ Innofood nieuws

 

 
Volgende stap in het professionaliseren van de VriesVers categorie
 
Het VriesVers Platform heeft haar nieuwe ledenwebsite gelanceerd. Op www.vriesversplatform.nl kunnen leden alle relevante (markt)informatie vinden die nodig is voor een optimale bedrijfsvoering. Daarnaast is de website gebruiksvriendelijker gemaakt en in een nieuw jasje gegoten. Het VriesVers Platform zet daarmee de volgende stap in het verder professionaliseren van de VriesVers categorie.
 
VriesVers nog beter op de kaart zetten. Dat is één van de punten die het VriesVers Platform zich ten doel heeft gesteld. Een nieuwe website moet hier onder andere aan bijdragen. “De website voor consumenten www.devriesverskeuken.nl is onlangs gerestyled. Nu was het hoog tijd dat de ledenwebsite onder handen werd genomen. Behalve een frisse, nieuwe look&feel staat er ook meer informatie over onder meer events op de site. Bovendien hebben leden onbeperkt toegang tot de meest actuele marktcijfers. En dat is onmisbaar voor een optimale bedrijfsvoering”, aldus Ruud Harmsen, voorzitter van het bestuur.
 
Multimediaal
Op de nieuwe site worden ook meer koppelingen gemaakt naar de Facebookpagina en de LinkedIn pagina van het VriesVers Platform. “Op deze manier proberen we VriesVers nog zichtbaarder te maken, maar ook nog bespreekbaarder. Via Facebook en LinkedIn gaan we de dialoog aan met respectievelijk de consument en zakelijke relaties. Op die manier gaat VriesVers nog meer ‘leven’”, aldus Harmsen.