Nieuwe basiscursussen zuivel, bakkerijtechnologie, vlees en dranken

31-08-2015 \\ Innofood nieuws

 

HAS Hogeschool start in februari 2016 met een viertal nieuwe cursussen voor professionals:  Basis Zuiveltechnologie, Basis Bakkerijtechnologie, Basis Vleestechnologie en Basis Drankentechnologie. Deze cursussen zijn vooral geschikt voor werknemers zonder enige technologische voorkennis en voor mensen die wél veel praktische ervaring in de productieomgeving hebben, maar graag de theoretische achtergrond begrijpen over het hoe en waarom.

 

Vraag naar gekwalificeerde medewerkers

Met deze cursussen komt de HAS tegemoet aan de toenemende vraag vanuit de gespecialiseerde sectoren naar gekwalificeerde werknemers. Ook voor medewerkers die nieuw zijn in bijvoorbeeld de zuivelsector is de cursus Basis Zuiveltechnologie bij uitstek geschikt. De basiscursussen bieden handvatten voor een beter begrip van grondstoffen en processen om zo een betere gesprekspartner te zijn.

 

Verdiepingscursus

Daarnaast bieden de vier basiscursussen een goed instapniveau voor de vervolgcursussen Bakkerijtechnologie, Zuiveltechnologie en Vleestechnologie. Deze cursussen bieden een technologische verdieping. Voor iedereen die eerst een basiscursus volgt en vervolgens een verdiepingscursus geldt een speciale prijs.

 

Voor meer informatie over inhoud en doorlooptijd: http://www.haskennistransfer.nl/opleiding-cursus/food