Nieuwe gediplomeerden Talent4Food

24-07-2017 \\ Innofood nieuws, Uit onze regio

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 5 juli jl. bij Landgoed Kaamps in Deurningen hebben vijf leerlingen van Talent4Food hun diploma Voedingsmiddelentechnologie niveau 2 in ontvangst mogen nemen. Ruud Dragtstra en Ceciel Busscher van Bonfait; Arno Corao van I-Pack; Karim Kahi van Bakkerij Holland en Tom Garretsen van Vivera waren de gelukkigen die twee jaar onder de bezielende leiding van AOC Oost-docente Virgenie de Blaauw hard werkend, dik verdiend hun diploma ontvingen.

Het mooie is dat drie van hen hebben zich inmiddels al weer ingeschreven hebben voor de niveau 3-opleiding. Omdat alle opleidingen van Talent4Food in zogenaamde carrouselmodellen zijn vormgegeven kan men ieder moment van het jaar instromen. De groepen niveau 2 en vooral niveau 3 worden steeds groter en steeds meer verschillende food-bedrijven hebben een of meerdere medewerkers in de groepen vertegenwoordigd. Juist deze diversiteit van foodbedrijven bevordert het leren van elkaar en met elkaar.

Inmiddels wordt er ook hard gewerkt aan een carrouselmodel voor de niveau 4-opleiding. Deze is vooral geschikt voor de echte specialisten en leidinggevenden in de foodbranche.

Mocht jezelf interesse hebben of een van je medewerkers om deel te nemen aan 1 van de verschillende BBL-opleidingen dan kun je altijd contact opnemen met Richard Langeslag (06-40937812) of met ondergetekende (06-20610097).

Tot slot wil ik graag nogmaals alle gediplomeerden feliciteren met hun diploma.

Arjan Molendijk, projectleider Talent4Food