Nieuw lid: VION Food

04-02-2015 \\ Over onze leden

Innofood start met een ledenwerfactie onder foodproducerende bedrijven in de regio. Het eerste bedrijf dat wij naar aanleiding hiervan mogen verwelkomen is VION Food.

Het lidmaatschap van VION Food is in het bijzonder een prachtige aanvulling omdat VION Food mede-ondertekenaar is van het HCA-Pact, onderdeel van het Praktijkcentrum voor Procestechnologie en Geke Wichers reeds deelnemer is van de Innofood-vakgroep HRM. Het bestuur van Innofood heet VION Food dan ook van harte welkom!

VION Food Group is een internationaal opererend foodbedrijf dat actief is op het gebied van hoogwaardige voedingsmiddelen. VION Holding N.V. is niet beursgenoteerd en heeft één indirecte aandeelhouder, NCB Ontwikkeling, die gelieerd is aan de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO). ZLTO is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte met een agrarische achtergrond.
VION Food kent een productportfolio dat bestaat uit vers varkensvlees en vers rundvlees, en daarvan afgeleide producten voor retail, foodservice en vleeswarenindustrie. VION Food Group levert klantspecifieke producten en innovatieve concepten aan retail-, industriële en foodserviceklanten in de thuismarkten Nederland en Duitsland, in Europa en de rest van de wereld. De activiteiten binnen VION Food zorgen voor toegevoegde waarde in de totale keten. Het leveren van deze toegevoegde waarde gaat hand in hand met de vraag en de behoeften van de consument.