Nieuw lid: Kaamps Cheese B.V.

18-06-2013 \\ Innofood nieuws

Fantastisch om weer een nieuw lid te mogen verwelkomen. Kaamps Cheese B.V. uit Deurningen is een zeer aansprekend bedrijf dat een snelle groei heeft doorgemaakt.

Kaamps heeft een aantal jaren geleden een belevingsboulevard geopend waar het publiek het gehele kaasproductieproces kan volgen. Hier komt het publiek massaal op af van gezelschappen tot bewoners uit de buurt die een fietstocht maken met de kleinkinderen. Je ziet hier prachtig de hele keten van de koe die wordt gemolken tot de kaas die wordt bereid. Dit wordt ondersteund door videobeelden en tekstborden.

Van de melk van de Kaamps-koeien wordt een compleet assortiment ambachtelijke Boer Herbert Caas gemaakt, daarnaast verkoopt Kaamps ook geitenkaas. Caas wordt geschreven met de C, omdat het extra gezonde kaas is van extra gezonde melk. Caas is namelijk cholesterolverantwoord. Klik hier voor meer informatie.

De Boer Herbert Cazen: Boer Herbert 48+ Goudse Caas (jong tot overjarig), Brandnetel Caas, Fenegriek Caas, Honing/Klaver Caas, Komijnen Caas, Kruidnagel/Komijn, Mosterd, Pesto, Ui-knoflook-paprika Caas, Tuinkruiden Caas. Boer Herbert 20+ Cazen: naturel, komijn en brandnetel/paprika.
De geitenkazen: 48+ naturel (jong en oud), kruiden en 30+ naturel.

Daarnaast is hun specialiteit het plastificeren met teksten, afbeeldingen, decoraties, logo’s e.d. geheel op wens van de klant. Manden met de mooie producten die als relatiegeschenk kunnen worden aangeboden vinden gretig aftrek.