Heisterkamp logo Heisterkamp Dranken BV

Nieuw lid: Heisterkamp Dranken BV

07-10-2015 \\ Over onze leden

Alweer een nieuw lid te verwelkomen: de firma Heisterkamp Dranken BV gevestigd in Ootmarsum. Namens het bestuur van harte welkom in de Innofood-gelederen!

Heisterkamp is een gerenommeerd leverancier van dranken en food aan horeca, sportkantines, evenementen, bedrijven en instellingen. Tevens is Heisterkamp importeur van wijnen en leverancier van wijn aan horeca en de particuliere markt.

‘Als je als liefhebber wijn verkoopt, kun je kiezen tussen volume en grote namen óf je gaat eigenzinnig op zoek naar de essentie van de natuur; op zoek naar wijn als het ultieme extract van zon en bodem, gemaakt door ‘filosofen van de warme grond’. Door terug te grijpen naar aloude vinificatiemethoden, óf juist door gebruik te maken van moderne technieken, streven onze – met zorg geselecteerde – wijnboeren naar pure kwaliteit. Niet zelden streven ze hierin hun AOC-collega’s voorbij. Dit zijn de ware pioniers van de zon!’ schrijft Toon Heisterkamp op zijn site. De passie voor het vak straalt van de webpagina af: