CeresRecruitment logo CeresRecruitment B.V.

Nieuw lid: CeresRecruitment BV

11-10-2016 \\ Over onze leden

Innofood kan weer een nieuw lid verwelkomen. We heten CeresRecruitment BV van harte welkom!

CeresRecruitment BV is een internationaal bureau met een Nederlandse vestiging in Meppel. Bas Hudepohl, senior consultant is woonachtig in Oldenzaal. Hij werkt landelijk en heeft ruime ervaring in de food- en ingrediëntenbranche.

Ceres is een Recruitment, Interim Solutions, Executive search specialist voor food vacatures en vacatures in de Agri business gericht op Bachelors en Masters. Hun ambitie is om de meest klant- en kandidaatgedreven en innovatieve recruitmentbureau te zijn in deze branche. Zij hebben ruime ervaring in het werven en selecteren van Bachelor en Master kandidaten en weten welke aspecten belangrijk zijn voor hun klanten.

Zij kunnen beoordelen of nieuwe medewerkers passen binnen de bedrijfscultuur van uw organisatie. Hun expertise ligt in het beoordelen van de relatie tussen de organisatiedoelstellingen, de specifieke functie-eisen en de competenties van de kandidaat. CeresRecruitment beschikt over professionele selectiemethodieken en deskundige Food & Agri Specialisten.

 

Klik hier voor meer informatie over CeresRecruitment