boermarke logo Boermarke

Nieuw lid: Boermarke

29-06-2016 \\ Over onze leden

Het bestuur mag weer een nieuw lid verwelkomen, Boermarke een gerenommeerd Twents productiebedrijf van yoghurt, vla, luxe desserts en ijs.

Boermarke is al ruim 30 jaar als zelfstandige familieonderneming met lange-termijnvisie dé Dessertspecialist die met vers, diepvries en UHT-producten in meer dan 25 landen actief.

Boermarke Desserts kenmerkt zich in de eerste plaats door eerlijkheid èn ambachtelijkheid. Bij het Twentse bedrijf worden vele soorten roomijs, vla, yoghurt, mousse, pap, kwark en fruitproducten gemaakt volgens grootmoeders recept. Het assortiment bevat voor elk wat wils; Boermarke levert gekoelde en diepgevroren desserts om je vingers bij af te likken!

De historie van Boermarke gaat terug tot 1987 toen Johan en Bertine Varvik begonnen met het zelf maken van ijs. Al snel bleek hiervoor een markt te zijn en in korte tijd is de productie van het bedrijf gegroeid van kleinschalige aan-huisproductie van ijs tot de huidige dagelijkse fabricatie van 60.000 liter roomijs, vla, mousse, yoghurt, pap en kwark. Het bedrijf beschikt over uiterst moderne productieruimten en is IFS-gecertificeerd.

Boermarke beschikt over een zeer uitgebreid assortiment gekoelde en diepgevroren desserts. Er is voor elk wat wils. Het bedrijf levert vele soorten ijs en mousse en zo’n 25 verschillende vlasoorten, die veelal ook verkrijgbaar zijn als variant zonder toegevoegde suiker. De smaken variëren van traditionele soorten als vanille- en chocoladevla tot vernieuwende varianten als rumvla en ananasvla. Wat yoghurt en pudding betreft is er ook de zogenaamde ‘luxere’ lijn. Deze bestaat uit luxe soorten yoghurt als bijvoorbeeld muesliyoghurt met een separaat topdeksel en yoghurt met diverse soorten fruit onderlegd. Verder behoren onder meer griesmeelvla, bitterkoekjesvla, rijstevla, pudding en diverse soorten dubbelvla tot het assortiment. Ook portioneert Boermarke verschillende soorten fruit en fruitsalades èn verse huisgemaakte appelmoes en rabarber. De producten zijn verkrijgbaar in diverse portiegroottes en worden per 6 of 12 stuks verpakt. Daarnaast zijn vele desserts ook leverbaar in grootverpakkingen van vijf of tien kilo.

Ook voor feestelijke gelegenheden is Boermarke een uitstekende partij. Van individuele desserts als pepernotenvla en mousse in kerststijl, tot uitgebreide kant- en klare ijs- en moussebuffetten voor zowel 20, 200 als 2000 personen. Boermarke staat altijd open voor tips en suggesties van klanten, in principe kan alles worden gemaakt. Alles wordt afgestemd op de wensen van de klant, we leveren maatwerk.

Het bedrijf draagt zorg voor een korte tijd tussen productie en aflevering. Alle soorten desserts worden minstens twee maal per week gemaakt en blijven maximaal drie dagen in de fabriek. Het transport van de producten verzorgt Boermarke zelf, hiervoor worden geconditioneerde koel/vries auto’s ingezet. Niets wordt dus aan het toeval overgelaten! De portiepacks worden luchtdicht geseald waardoor uiterste versheid wordt gegarandeerd.

Verder kenmerkt het bedrijf zich door een grote flexibiliteit, 7 dagen per week, 24 uur per dag kunnen bestellingen worden doorgegeven. Ook als klanten nog iets vergeten zijn, kunnen ze te allen tijde bellen. Meestal is er nog wel een mouw aan te passen. Boermarke hecht veel waarde aan een intensief en direct klantencontact. In ieder geval mag duidelijk zijn dat de klant voorop staat bij Boermarke, we proberen aan eenieders wensen tegemoet te komen.