NIEUW: Een driedubbele betovering van HEKS’NKAAS®

05-10-2016 \\ Over onze leden

De Makers van HEKS’NKAAS® komen met een nieuwe betovering op de markt. Na het succes van de vier overheerlijke smaken van de bekende smeerdip, introduceert HEKS’NKAAS® een unieke HEKS’NKAAS®  feestverpakking. Deze verpakking bestaat uit drie feestelijke emmertjes HEKS’NKAAS®, perfect voor bij de borrel of gourmet. Geef een extra tikje magie aan de decemberborrel en maak Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw daarmee tot een heuse betovering.

Kiezen lastig…?

De Makers van HEKS’NKAAS® weten maar al te goed dat kiezen uit de overheerlijke varianten, niet makkelijk is. Wordt het de smeerdip met tomaat en basilicum? Gaan we voor een variant met paprika, aubergine en courgette of halen we toch de originele smeerdip met roomkaas, verse peterselie, prei en knoflook in huis? Tijdens een magische borrel kwamen de Makers van HEKS’NKAAS® daarom op het idee om een verpakking te ontwerpen met daarin meerdere smaken HEKS’NKAAS®. Alvast een keuze minder in de decembermaand!

Veelzijdig

Met deze nieuwe introductie is het gegarandeerd feest op tafel. De verpakking bestaat uit drie feestelijke emmertjes met in elk emmertje 100 gram HEKS’NKAAS®. Er is gekozen voor de smaken Origineel, Tomaat-Basilicum en Gegrilde Groenten. Heerlijk om mee te dippen en smeren, of in een feestelijk hapje.

Hoe is HEKS’NKAAS® ontstaan?

Ooit bedacht een groenteboer in Twente een nieuw recept met o.a. roomkaas en verse kruiden. Het was origineel, lekker en fris, maar welke naam ging hij het geven? Het was rond de tijd van Halloween en zo kwam hij op Heksenkaas. In Twente werd Heksenkaas al snel een hit. Toen de huidige makers enige jaren later de formule van de groenteboer kochten, bleef de naam dan ook zo goed als intact; HEKS’NKAAS®. Het product heeft niets met ‘heksen en sprookjes’ te maken, maar het is wel de meest betoverende smeerdip met roomkaas, verse kruiden én een tikje magie. Je gaat er niet van vliegen, maar dat het wat met je doet staat vast!

Prijs en verkrijgbaarheid

De HEKS’NKAAS® feestverpakking is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €3,99 (3x 100 gram). De komende periode zal de verpakking bij diverse retailers op de winkelvloer verschijnen, met als primeur Jumbo in week 42. Uiteraard zal ook deze variant van HEKS’NKAAS® verkrijgbaar zijn in de winkels van de zusterorganisatie Zuivelhoeve Winkelbedrijven. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de verschillende varianten of diverse recepten kijk je op www.heksnkaas.nl.