NIEUW BESTUURSLID INNOFOOD: MARCEL OOGINK – VAKGROEP OPERATIONS

28 juli 2023

Ik ben Marcel Oogink en sinds 1 Juli 2023 heb ik het stokje van Jans Hoekman binnen Innofood overgenomen.

Ik ben 51 jaar, getrouwd met Brenda en heb twee kinderen (Max [22] en Lynne [20] jaar oud). Naast mijn gezin waar ik graag mee ga bergwandelen, houd ik van muziek maken (speel in verschillende bands / projecten, waar ik toetsen speel). Ook houd ik van voetbal en tennis en natuurlijk gezelligheid daaromtrent. Professioneel heb ik een achtergrond in zowel Chemische technologie als Bedrijfskunde.

Na meer dan 10 jaar in de waterbehandeling (Norit, Rossmark en RWB water services – specialisatie membraanfiltratie en troubleshooting wereldwijd) te hebben gewerkt, ben ik terecht gekomen in de wereld van de food en biotechnologie.

De laatste 10 jaar heb ik een eigen bedrijf (innovatieve startup: Duplaco) gehad. Duplaco was een voorloper in de cultivatie van microalgen op een biotechnologische (bulk fermentatie) wijze. Microalgen kunnen gebruikt worden in de food & nutrition voor mens en dier.  

Sinds 1 februari 2023 ben ik in dienst getreden bij Oost NL, waar ik innovatieve startups mag ondersteunen en begeleiden, om te komen tot een mooie groei. Naast het individueel ondersteunen van startups werk ik bij Oost NL aan het creëren van bedrijvigheid in meer de algemene zin des woord. We ontwikkelen mogelijkheden voor sectoren om transities te bewerkstelligen. Dit doe ik binnen de ontwikkelingsafdeling voor de food sector. Een mooie functie, waarbij mooie initiatieven een kans krijgen om te groeien en succesvol te worden.

Ik heb veel zin in om mij in te zetten voor Innofood (een mooi netwerk van mooie food bedrijven). Binnen Innofood zal ik mij richten op de vakgroep Operations. Een mooie vakgroep met heel veel uiteenlopende uitdagingen. Mocht je ideeën hebben om de vakgroep Operations nog beter te laten functioneren dan wel de connectie binnen de vakgroep te optimaliseren, neem dan contact met me op.

Marcel Oogink

Blijf op de hoogte

No item found
Bekijk alle nieuwsberichten